Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Η Britney αγόρασε τάφο (;)

Αν υπήρχε μια λίστα με τα πιο περίεργα πράγματα που έχει κάνει η Britney (μόνο) μέσα στο 2008 αυτό θα κατείχε την πρώτη θέση. Και επάξια! Όπως αναφέρεται και στο PopCrunch, η Britney αγόρασε, έναντι αρκετών χιλιάδων $, ένα μικρό κομμάτι γης (όλοι δυο μέτρα παίρνουμε..) στη VIP περιοχή του κοιμητηρίου Hollywood Forever Cemetery για να εξασφαλίσει τη θέση της ανάμεσα στους σημαντικούς ανθρώπους που έχουν ταφεί εκεί, όταν έρθει αυτή η ώρα.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, θαυμάζει πολύ τη Marilyn Monroe και επισκέπτεται συχνά τον τάφο της. Από τότε που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της διαβάζει για τη ζωή της Marilyn και είναι παθιασμένη με της βιογραφίες της. Την εντυπωσίασε, όπως λέει, το γεγονός ότι η Marilyn είχε κάνει συμφωνία πριν πεθάνει με κάποιον μακιγιέζ για να την περιποιηθούν μετά το θάνατό της και επέλεξε η ίδια που θα ταφεί. Κι όταν η Britney είδε τον τάφο του Rodolfo Valentino είπε: "Θα ζήσω για πάντα, γι' αυτό θέλω να με φέρουν στο Hollywood Forever Cemetery όταν πεθάνω στα 101".

Ρε παιδιά, ας της πει κάποιος ότι ζει εδώ, στον πλανήτη γη.
"Earth is calling Britney.. Is anybody there?"
Είναι πραγματικά τόσο χαζή ή το παίζει για τα φώτα της δημοσιότητας? Και αν πραγματικά της σάλεψε, γιατί δεν την κλείνουν σε κανά ίδρυμα? Τόσα λεφτά και να πάνε σε τάφο... Έλεος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

leave britney alone!!