Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Madonna in concert

Η βασίλισσα της ποπ θα επισκεφτεί την χώρα μας για μία μοναδική συναυλία στα τέλη Σεπτέμβρη!Η στάση της Madonna στην Αθήνα θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου χιλιάδες θαυμαστών της είμαι σλιγουρη ότι θα πάνε για να την δουν από κοντά.


Η περιοδεία γίνεται στα πλαίσια της προώθησης του Hard Candy, του νέου άλμπουμ της Madonna που, βέβαια, δεν έχει ανάγκη προβολής... Το Hard Candy ξεκίνησε την κυκλοφορία του στα τέλη Απριλίου και μέχρι τώρα έχει φτάσει στο Νο 1 των charts παγκοσμίως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ έχει γίνει χρυσό στις αγορές της Αμερικής και της Βρετανίας. Αν οι πωλήσεις συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό, σύντομα η Madonna θα προσθέσει κι άλλες πλατίνες στην συλλογή της.

Ανάλογη επιτυχία έχει φυσικά και το πρώτο single από το άλμπουμ, με τίτλο "4 Minutes", που αποτέλεσε και τον προπομπό του άλμπουμ. Κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου και βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts σχεδόν σε όλη την υφήλιο. Το δεύτερο single από το "Hard Candy", με τίτλο "Give It To Me" κυκλοφόρησε την Τρίτη που μας πέρασε σε Αμερική και Καναδά και στις 7 Ιουλίου θα εμφανιστεί και στα δισκοπωλεία της Βρετανίας.

Φαντάζομαι θα είστε ελεύθεροι, right?

Δεν υπάρχουν σχόλια: