Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Rockwave Festival '08 στο Terra Vibe


Το Rockwave Festival ξεκίνησε το 1996.

Γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας ενός ουσιαστικού pop-rock μουσικού θεσμού. Μέσα από το χρόνο καθιερώθηκε σαν ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, το σημαντικότερο θα λέγαμε στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού.

Φέτος, θα διεξαχθεί στις 8-10 Ιουλίου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, έξω από την Αθήνα. θα συμμετέχουν ονόματα θρύλοι της ροκ σκηνής και όχι μόνο. Η Metal ημέρα, στις 9 Ιουλίου περιλαμβάνει ονόματα για τα οποία οι φαν της σκηνής έχουν κάθε λόγο να χαίρονται: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy και Opeth.

Ολόκληρο το line up της κάθε ημέρας έχει ως εξής.
Τρίτη 8/7: Offspring, Siouxsie, Deus, The Gossip στην Terra Stage και Marky Ramone, Flogging Moly στη Vibe Stage
Τετάρτη 9/7: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth και Morbid Angel στην Terra Stage και Carcass, Inner Wish στη Vibe Stage
Πέμπτη 10/7: Manu Chao και Patti Smith στην Terra Stage και Schooligans στη Vibe Stage.

Και μια έκπληξη... Η Didi Music, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ, ετοιμάζει ένα βιβλίο - αφιέρωμα στο φεστιβάλ, με τίτλο "Το Δικό μου Rockwave" και δίνει την ευκαιρία στους φαν του φεστιβάλ να κερδίσουν δωρεάν Rockwave passes για πάντα. Πώς; Γράφοντας μια ιστορία 150 λέξεων σχετικά με την προσωπική τους εμπειρία, οποιασδήποτε μορφής, για το γεγονός που στιγμάτισε κάποιο Rockwave στο οποίο παρεβρέθησαν. Τα καλύτερα κείμενα (τρελά, ερωτικά, φανατισμένα, απελπισμένα...) θα δημοσιευτούν -μαζί με photos- στην premium έκδοση του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας...

Όλοι οι πιστοί rock και metal funs σπεύσατε! Είναι η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού και είναι γεγονός!

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.rockwavefestival.gr/

5 σχόλια:

Victor Koumantakis είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια παιδιά..Αν και κάτι μου θυμίζει το θέμα..! χαχαχχαχα

Εύχομαι να τα πάτε καλά..

Ευάκι!!:-) είπε...

Ευάκι!!

Hello και από μένα!!!!!!!
Για να είμαι ειλικρινής αν και καθημερινά περνάω ατελείωτες ώρες ακούγοντας μουσική, η ροκ μουσική δεν ανήκει και τόσο στις προτιμήσεις μου. Ωστόσο κανένας δεν αμφισβητεί ότι σαν θεσμός το Rockway Festival είναι από τους καλύτερους με μεγάλη αποδοχή από το μουσικό κοινό!!
Πάντως όσον αφορά εμένα, θα προτιμήσω τα Mad Video Music Awards..............

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά φετος το ROCKWAVE εχει να παρουσιάσει πολλα μεγαλα ονοματα της HEAVY METAL σκηνης(στις 9 Ιουλιου)..οπως JUDAS PRIEST,OPETH,MORBID ANGEL καθως και τις πολυαναμενομενες επανενωσεις των CARCASS και των αδερφων CAVALERA.. Οσοι πιστοι προσελθετε!!!
Σταύρος

Δώρα η μικρή εξερευνήτρια είπε...

fetos den ta spaei mono to rockwave alla oles oi sinaulies to kalokairi.. Egw pira idi isitirio gia manu chao kai nomizw oti genikotera den m ftanoun ta lefta gia na paw se oses sinaulies thelo na pao fetos stin athina! xamos!

nantia - το πιο λαμπρο αστερι είπε...

to rockwave exei anadeixei tin athina os mousiki skini kai apo tote pou xekinise ginetai olo kai kalitero!!!
opos eipe i dora ta eisitiria ta pirame!!!! tha ginei xamos!!!
an kai panakriva alla axizei i empeiria :-)