Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Διέρρευσε νέο υλικό των G N R


Αν οι Guns 'n' Roses δεν βγάλουν το album "Chinese Democracy" σύντομα, τότε θα το κάνουν σίγουρα οι fans τους. Ο λόγος για τη διαρροή εννέα (!) κομματιών στο internet από το συγκεκριμένο άλμπουμ τα οποία αποσύρθηκαν άμεσα μόλις έγιναν αντιληπτά! Τα κομμάτια που φέρονται ως υλικό από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ "Chinese Democracy" εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο μετά από απαίτηση του ίδιου του συγκροτήματος.

Οι Rose ξεκίνησαν να ηχογραφούν το "Chinese Democracy" πριν από 14 χρόνια. Αναφέρεται ότι το άλμπουμ κόστισε ως τώρα περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολλάρια!
Ελπίζουμε να το πάρουμε στα χέρια μας μέχρι το τέλος της χρονιάς πριν το κάνουν οι ίδιοι οι fans. Οι εκατομμύρια fans που απέκτησαν μια παράνομη έκδοση του album ίσως να μη χρειαστούν την επίσημη έκδοση τελικά...

Τα τραγούδια που κυκλοφορούν είναι:

The Blues
Catcher In The Rye
Chinese Democarcy
IRS
Madagascar
Oh My God
Rhiad and the Bedouins
Silkworms
There Was A Time

Μήπως τελικά πρέπει οι δημιουργοί και οι ερμηνευτές να προστατεύουν καλύτερα τα προϊόντα τους με πνευματικά δικαιώματα γι' αυτά? Είναι σημαντικό το copyright? Πόσο πιθανό είναι να βλάψει αυτή η ενέργεια τις πωλήσεις του album?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

14 χρόνια??? καλα τι κανουν, ενα τραγουδι το χρονο γραφανε??

15 εκατομυρια?? doinnnnn

Ελπινίκη είπε...

Φιλε μου,
εκει που εχουνε φτασει οι τιμες των cd καλα κανουμε και τα κατεβαζουμε απο το διαδικτυο.
Το μονο μεμπτο σημειο ειναι το γεγονος πως καποιο μερος απο τις πωλησεις πηγαινει στους δημιουργους και αποτελει για πολλους απο αυτους κυρια πηγη εσοδων.
Για αυτο και μονο αυτο, ισως να επρεπε να κανουμε κατι...